Hrvatska

Slovenija

Nemačka

Rusija

Bugarska

madjarska.jpg

Italija

Francuska

Rumunija

Češka

turska.jpg

Holandija

Švedka

Danska

finland.jpg

Norveska

estonija.jpg

albanija.jpg

galicija.jpg

malta.jpg

tajland.jpg

Vi ste na stranici: Home › Rent a car Novi Sad › Rent a car Novi Sad

Kontakt

Rent A Car Novi Sad "Compact rent" agencija,
Bulevar Oslobođenja 11, Novi Sad
( 200m od glavne autobuske i železničke stanice )

Novi Sad

Aerodrom Beograd-dostava

Kontakt telefon: 062/ 458-950
Posetite nas i na drustvenim mrezama     Facebook
                                                          Instagram
                                                           Twiter
                                                       
                                                           Google+

 email: compactinrent@gmail.com
           www.rentacar-compact.com
               

Rent a car Novi Sad


Rent a car Novi Sad Compact Vam nudi automobile koje možete rezervisati preko sajta putem našeg on-line rezervacionog sistema ili iznajmiti direktno u poslovnici u Novom Sadu. Naše ljubazno i iskusno osoblje će se potruditi da Vam pomogne u izboru automobila shodno Vašim potrebama.

Život u velikim gradovima ima svoje i prednosti i mane.Jedna od mana života u velikim gradovima je sve veći problem parkiranja,pa Vam zato Rent a car Novi Sad zato izbor idealanog auta za gradsku vožnju postao važniji nego ikad.

Iznajmljivanje automobila u svetu je odavno uobičajena stvar, i usluga koju danas mogu skoro svi da priuste. Pored kvaliteta,luksuza i bezbednosti automobila, iznajmljivanje vozila u Rent a car Novi Sad Compact podrazumeva i brojne druge pogodnosti, kao što su: najjeftinije cene, najpovoljniji uslovi, mogućnost preuzimanja automobila i van radnog vremena uz simobličnu nadoknadu.
Sve više ljudi bilo za privatna ili poslovna putovanja pribegava rentiranju auta.Zato nasa vozila mozete iznajmiti bez depozita i bez kreditnih kartica,samo na licnu kartu ili pasos. Rent a car Novi Sad Compact rent se nalazi na adresi Novi Sad Bulevar Oslobodjenja 11/1 ( I sprat ). Vozila mozete iznajmiti i u Novom Beogradu i na aerodromu Nikola Tesla.

Sve automobile možete da pogledate i rezervišete on-line. Rent a car Novi Sad vam nudi da iznajmite vozilo bez depozita ,nudimo najpovoljnije iznajmljivanje vozila po vasem izboru. Kod nas su uvek aktuelna i vozila na akciji koje mozete iznajmiti po najpovoljnijim cenama u gradu.

Kada koristite naše usluge u rent a car Novi Sad servisu , nema skrivenih troškova. Sa svim automobilima iz rent a car Beograd bez depozita Agencije i renta car Novi Sad Compact Rent , dozvoljeno Vam je da putujete u inostranstvo,uz prethodnu saglasnost agencije Rent a car Novi Sad Compact.